dinsdag 4 juni 2013

brief integratie

Beste ouders,

Met de grote vakantie in het vooruitzicht, denkt u waarschijnlijk af en toe aan het volgende schooljaar.  De grote stap naar het eerste leerjaar wordt gezet...  Zal het lezen en rekenen lukken?  Zal de overgang vlot verlopen?  Daarom organiseren we nog enkele ‘smaakmakertjes’.

De kinderen van de derde kleuterklas van de Zandstraat en van Lenteweelde komen op dinsdag 18 juni in de namiddag op bezoek in het eerste leerjaar.  Zij mogen even proeven van wat ‘echt leren’ in de grote school betekent.  Het wordt vast superleuk en ook wel een beetje spannend.  Neen, huiswerk krijgen de kleuters nog niet.  Dat is voor september...  Maar ze keren wel een beetje slimmer naar huis terug.  Dat is zeker.

De kinderen van het eerste leerjaar gaan tijdens deze activiteit terug naar hun vertrouwde derde kleuterklas.  Daar krijgen ze de kans om in hun lievelingsspeelhoek bezig te zijn.  Dat wordt genieten!


http://media-cache-is0.pinimg.com/550x/5d/1d/21/5d1d21fb56cf9055495cae8dd705ebd4.jpgVrijdag 28 juni is de ‘grote sprong’ voor de kleuters.  Er staat hen een ludieke opdracht te wachten om naar de ‘grote school’ over te stappen.  We nodigen alle ouders uit om dit moment mee te beleven.  Jullie zijn hartelijk welkom om 11 uur op de kleuterspeelplaats voor de kleuters van de Zandstraat; of om 11 uur in de inkomzaal voor de kleuters van Lenteweelde.  Het wordt een feestelijk moment.  Niet te missen dus!

Heel graag tot dan!


Met vriendelijke groeten,


juf Kristien, juf Sofie, juf Isabelle, juf Leen, juf Stefanie en juf Martine 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden eerst gelezen door juf Sofie voordat ze worden gepubliceerd...