vrijdag 15 september 2017

weekweetjes 18-29 september

- Vanaf maandag mogen de kleuters 's morgens op de speelplaats afgezet worden. Enkel op woensdag is er nog zachte landing en mogen ze dus om 8u20 naar klas gebracht worden.
- Maandag is er sportdag. Gelieve sportieve kledij aan te doen. De kleuters moeten enkel een brooddoos met boterhammen en een gezond dessertje en water meebrengen. Wij zorgen voor gezonde tussendoortjes. Alvast bedankt aan de (groot)ouders die komen helpen met het snijden van het fruit!

Bij regenweer gaat de sportdag niet door, maar zullen we wel picknicken in klas.
- Vanaf nu hebben we fietsdag op vrijdag. De fietsen mogen de vrijdag dus in het voorziene vak op de speelplaats gezet worden. Steps en rolschaatsen mogen ook, maar dan moeten ze hun rolschaatsen zelf kunnen aandoen. We fietsen heel het jaar door. Enkel bij regenweer fietsen we niet.

- Op vrijdag is er maar 1 speeltijd en moeten de kleuters dus maar 1 stuk fruit of 1 koek meebrengen. In de namiddag is er geen tijd meer om nog eens iets te eten in klas.
- De kleuters die een fluohesje vroegen, kregen die vandaag mee naar huis. Alle fluohesjes zijn al genaamtekend.
- Vanaf volgende week werken we rond het thema 'feesten'. We bekijken eens welke soort feesten er allemaal bestaan. En we tellen af naar het openingsfeest van de nieuwe speelplaats... Daarvoor kregen jullie via mail al een uitnodiging.
- vrijdag 29 september is er geen school!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden eerst gelezen door juf Sofie voordat ze worden gepubliceerd...